Te-aș scrie acum

Te-aș scrie acum cu fiori și zâmbete. Te-aș scrie și mâine la cafea, la răsărit. Te-aș scrie pentru totdeauna cum știu eu mai bine.

source: https://ro.pinterest.com/pin/654921970788544648/

Astăzi știu că o să fie o zi bună. Mi-am dat seama cât de norocoși suntem noi. Noi doi.

Zâmbesc cu gura până la urechi de o perioadă. De când ai apărut TU. Îmi place de mine, cea de acum. Cea fericită. Cea care știe că oricâte gânduri ar avea pe minut, toate sunt fugitive și dispar când mă strângi de mână.

Obișnuiam să mă pierd în ele. De când ai apărut tu, am realizat că gândurile nu ne fac cine suntem. Actul e esențial, nu gândul. Ceea ce facem ne definește. Ne conturează caracterul.

Cred că fiecare dintre noi are un alfabet aparte. Literele trebuie descoperite cu timpul și tratate cu dragoste și înțelegere. Fiecare vibrează pe note distincte. Nu mă refer neapărat la Bach sau Mozart, ci la o muzică specială. Doar sufletele pot să o audă. Iar când apare ACELA sau ACEEA, așa cum ai apărut TU, sufletele vibrează. Au o bucurie aparte când se întâlnesc. Știu că vor fi unul pentru altul pentru totdeauna,chiar dacă par a se fi cunoscut cu mult înainte.

Nimeni nu te-ar scrie mai bine decât mine. Ți-am învățat alfabetul pe de rost. Știu că odată cu timpul vor fi și altele de luat aminte. Știu cum să te acordez și ce-ți face sufletul să vibreze. Ți-am desenat de multe ori inima înainte să ne cunoaștem. Multe linii interectante și figuri de nedescris. Magice, aș spune.

Vreau să te scriu acum. Fără ezitări. Fără perdea. Fără doar și poate. Acum și mereu, dragul meu.

Spread the love

Leave a Comment