Mai mult

Am deschis geamul larg în această dimineață. Am inspirat adânc ca și cum aerul ar fi diferit. Mai cald, mai plin de viață, mai aromat. Mi-am dat seama că sunt norocoasă. Că în sfârșit lucrurile au început să se așeze, iar fericirea mi-e constant pe chip, purtând un singur nume. Dar astăzi nu vom vorbi despre asta, ci despre cu totul altceva.

Când eram mică, mama îmi tot spunea că primăvara e anotimpul când toate lucrurile renasc. Atunci mă gândeam că se referă doar la natură, dar mai târziu aveam să înțeleg că e un proces mult mai complex.

source : https://ro.pinterest.com/

Schimbările din jurul nostru ne influențează și pe noi într-un fel sau altul. Răsăritul ne face să credem în noi începuturi. Ziua mai lungă parcă ne îndeamnă să facem mai mult. Bătăile inimii se întețesc, iar ochii devin din ce în ce mai strălucitori. Zâmbetele mai dese.

Astăzi îmi beau cafeaua și zâmbesc. Am o listă cu lucruri pentru care sunt extrem de recunoscătoare. Sunt sigură că și tu ai una. Poate chiar mai multe sau poate că încă nu ți-ai dat seama de existența ei. Astăzi e tot ce contează.

Poți să iubești mai mult?

Poți să visezi mai mult?

Poți să lupți mai mult?

Poți să crezi mai mult?

Poți să fii mai TU fără perdea?

Eu pot.

Astăzi e despre mai bine. Nu despre cantitate, ci despre calitate. Despre aburul cafelei din zori de zi și despre cuvintele pe care le aștern fulegerător pe paginile jurnalului de piele. Despre suflet. Despre ținere aminte. Despre strângerile de mână. Despre cum să fiu, să fii, să fim fără perdea.

Astăzi e inegalabil, irepetabil și unic. Timpul nu se mai întoarce. Acum e tot ce contează. Așa că astăzi apreciez mai mult…

Tu ce zici?

Spread the love

Leave a Comment