Învață să te bucuri

Un lucru pe care observ că deseori tindem să îl trecem cu vederea este timpul.

Trăim într-o lume în care graba e pe primul loc.

Uităm de foarte multe ori cum e să trăim cu adevărat.

Ne întindem aripile atât de departe încât deseori nu mai știm de unde am plecat sau care a fost scopul nostru exact.

Pierdem esența.

Punem sare pe rană în loc să fim mai buni.

Trist e că mulți își dau seama prea târziu.

Ce e de făcut?

Draga mea, nu mai alerga. Oprește-te pentru câteva minute măcar. Așează-te în fața focului. Ascultă-ți sufletul. De când nu ai mai făcut-o? Savurează momentul. Deconectează-te.

Văpaia focului, lemnul trosnind îți dau senzația de acasă. Mâna lui o cuprinde pe a ta și știi deja că ești în locul potrivit. De fapt o știi de când l-ai văzut prima oară. Îți dai seama că asta-i tot ce contează. Micile clipe. Niște căni de ciocolată caldă aburindă, niște zâmbete sincere și un suflet care să-ți fie casă.

Lasă totul de o parte. Fii doar tu cu el. Ascultă muzica voastră. Bucură-te. Țineți-vă de cald unul celuilalt. O să vină un timp când o să vă dați seama că aceste momente sunt de neuitat. De pus în ramă sau de poveste. 

În ziua de azi e foarte greu să-ți găsești liniștea. Să te simți în siguranță. E o șansă foarte mică să îl găsești pe EL. Omul tău. Acela care e pentru tine și doar pentru tine.

Eu am reușit să-l găsesc sau de fapt mai bine zis, m-a găsit el pe mine. Și crede-mă. Merită să treci prin orice, prin cele mai grele încercări ca să ajungi la el. Eu nu regret nimic. Știu că fiecare lucru pe care l-am făcut, bun sau rău, a ajutat la construirea mea ca persoană. M-a ajutat să fiu pregătită pentru EL.

Sfatul meu? Oricât de greu ar fi, luptă. Iar când vă găsiți unul pe altul, bucurați-vă. Profitați de timp și o să vedeți că până și timpul o să fie de partea voastră. Fiți unul pentru altul. Mereu. Fără perdea. Iar atunci când vă e greu, strângeți-vă mai tare în brațe. Purtați-vă în suflet și faceți să fie bine împreună. Draga mea, asta e tot ce contează. Învață să te bucuri.

Spread the love

Leave a Comment