Dragele mele,

Astăzi e despre voi. Despre felul în care vă uitați în oglindă. Despre modul în care gândiți și aruncați cu vorbe pline de nonșalanță. Despre felul în care vă îmbrăcați sau mai bine zis vă dezbrăcați.

V-ați gândit vreodată la felul în care ați involuat? Credeți că așa impresionați? Că sunteți în ton cu lumea bună? Care e definiția voastră despre viață până la urmă? Să găsiți un bărbat bogat, care să vă împlinească toate dorințele? Mașini scumpe? Genți și haine de firmă? Pretindeți că aveți clasă și că știți ce vreți de fapt. Dar tot ce știți să faceți e să vă fluturați fundul prin fața unui om care nu vede în fața lui decăt o bucată bună.

Hai să vă spun ceva. La un moment dat se va plictisi și își va da seama că timpul a fost pierdut și că, trist, nu îl mai poate lua înapoi. Tu ai fost o lecție bună pentru el. O lecție pe care nu o va mai repeta.Își va da seama că sufletul și mintea sunt mai importante decât orice. Până la urmă trebuie să fii în stare să menții o conversație,nu?

În loc să stai în fața oglinzii toată ziua, pune mâna pe o carte. Cultivă-te. Analizează-te. Asta vrei? Să involuezi în loc să evoluezi?  Frumusețea e trecătoare, iar dacă tu te bazezi pe faptul ca poți întoarce privirile doar prin felul în care arăți, prin vulgaritate, atunci ești o cauză pierdută. Eleganța nu constă în vulgaritate, ci în balanță. Poți fi atrăgătoare și într-o rochie lungă, draga mea. Vei întoarce mai multe priviri.

Până la urmă o să simți un gol adânc. Nu o să știi ce înseamnă, dar cu timpul îți vei da seama. Ți-ai irosit viața. Pentru ce? Ca să atragi atenția într-un mod ostentativ?

Bărbatul potrivit te va iubi fără machiaj. Te va iubi în fiecare dimineață. În fiecare moment. Așa cum ești tu. Dar dacă vrei asta, schimbă-te.Să fii o femeie de viață, nu de-o noapte. Sunt destule acolo. Să fii diferită. Ia și citește. Scrie. Luptă pentru visul tău.

Bărbatul tău o să vrea să te îmbrace, să te ascundă pentru că el știe ce are lângă el. Dar tu trebuie să fii femeie. O femeie adevărată. Să fii calculată și să știi ce vrei de la viață. Timpul nu trebuie să-l pierzi, draga mea. Ai o singură viață și la un moment dat o să te plictisești de escapade.

Spread the love

Leave a Comment