Nouveaux départs

Je me suis promis de me réjouir que le soleil se lèverait de nouveau le matin. C’est seulement ma vie. Mes choix. Mes rêves. Mon présent et mon future. C’est la seule possibilité d’être.

Qu’est-ce que ça signifie ?

Il était une fois une femme.

Basic story.

Toate poveștile bune încep așa, adevărat?

Un a fost odată ca niciodată modern.

Plin de picanterii și cuvinte de dor.

Fără perdea.

Un scenariu sincer.

Contrastant, totuși.

Tu te reconnais ?

Certainement.

Începem ?

A fost odată ca niciodată, o femeie cu ochii verde de smarald și privire de foc. Cu un zâmbet nemaiîntâlnit în împărăția modernității. O femeie de puțini înțeleasă. Exemplar unic. Pe cale de dispariție.

Ei bine, împărăția ei a trecut prin războaie multe. Unele au fost purtate cu ea însăși, altele cu oameni care au învățat-o ca trebuie să fie puternică indiferent de circumstanțe.

Crede-mă, dacă ai ocazia să o ții în brațe, dacă își deschide sufletul în fața ta, nu îi da drumul. Păstreaz-o. E tot ce ți-ai dorit vreodată. Poate chiar mai mult.

Sarea și piperul sunt încrustate în felul ei de a fi. Te va face să zâmbești cu sufletul și te va susține orice ai dori să faci. Te va pune la punct cu ușurință atunci când situația va fi de așa natură. Îți va da tot dacă are încredere în tine.

Poate că EA este cea pe care o așteptai. Iar TU, bărbatul care va fi TOT pentru ea. C’est toujours une histoire d’amour et des nouveaux départs.

C’est vrai, n’est pas ?

Spread the love

Leave a Comment