TU

Astăzi e despre cum să-mi strângi sufletul în brațe. Astăzi parfumul toamnei se simte mai tare. Astăzi e despre fericire și despre timp. Despre momente. Despre tine, cel pe care l-am așteptat.

Diminețile au devenit mai răcoroase. Zâmbetele pline de iubire și un suflet vibrând de fericire. Tu îmi ții de cald. Tu ai devenit tot în cel mai scurt timp posibil. Mi-ai întrat în inimă ușor. Nu ți-a fost frică de ce o să găsești acolo. Ușa s-a deschis din prima. Te așteptam de mult. Și se pare că ai avut cheia la tine fără să știi.

Sufletul e o chestiune complexă. Locul unde paralelele devin intersectante și unde imposibilul devine posibil. Unde amintirile dansează pe muzică jazz. Calambur. Sertare peste sertare. Lacăte nici nu mai zic. Ușa principală era ferecată cu sute de zăvoare. Dar tu, dragul meu, ai știut ce să faci. Ți-ai lăsat sufletul să bată și cheia a apărut ca prin magie. Toți pereții mi-au vibrat atunci. Ca și cum sufletele noastre se cunoșteau de multă vreme și așteptau momentul potrivit să ne facă cunoștință.

Cred că pur și simplu am știut. Fără doar și poate ca TU ești pentru mine. Nu am stat pe gânduri nici măcar o secundă. Am pus totul pe masă. Fără perdea. Cu tine pot fi eu însămi, dragul meu. Cafeaua e mai bună alături de tine. Zilele capătă sens. Dorul e mai puternic, iar inima bate rapid când mă gândesc la tine.

TU nu ești numai omul meu. Ești TOT ce mi-am dorit vreodată. TOT ce am așteptat.

Hai să ne construim frumos unul pe altul și să ne zidim prezentul și viitorul împreună. Necesită timp. Dar avem totul la dispoziție, iară timpul pare a fi de partea noastră. Hai să fim unul pentru altul mereu. Să fim NOI prin soare și furtuni. Să găsim drumul împreună. Ah…și să nu uităm…Să fim recunoscători că ne-am găsit.

Spread the love

2 thoughts on “TU

Leave a Comment