EL

– O vezi?

– Da. Pare ceva diferit la ea.

– Chiar nu îți dai seama ce?

– Strălucește.

– E fericită.

– Crezi că așteptarea a meritat?

– Mai întrebi?! Nu am mai văzut-o niciodată așa. Nici măcar de când o cunosc.

– I-a luat sufletul de mână și l-a îmbrățișat până când toate bucățile lui s-au lipit la loc. După atâta timp, a apărut EL. Omul ei. Pe care îl aștepta cu brațele deschise.

– Și cum a știut?

– Ce să știe?

– Că El este totul?

– Când a luat-o de mână, a simțit. EL e universul pe care îl aștepta cu fiecare moleculă din corpul ei. Zâmbetul din fiecare dimineață. Vibrația corzilor sufletului ei.

– Ce poetic.

– Stai așa. Nu am terminat. Doar mă știi. Povestea modernă de abia începe și sunt sigur că ei își vor găsi drumul împreună.

Paralelele sufletului ei s-au intersectat brusc atunci când și-a făcut apariția El. Sentimentele au învăluit-o dintr-odată. Ochii i-au devenit mai verzi și zâmbetul de miere. Inima ei și-a refăcut pereții rapid. Mii de muncitori au ajutat la reconstruirea ei, dar asta doar datorită LUI.

– Mă ții în suspans. Vreau sa știu cum continuă povestea.

– De ce vrei să știi tu mereu tot?

– Ehm…Pentru că vreau.

– Tot ce trebuie să știi e că ea nu a mai fost așa niciodată în prezența cuiva. Cu EL, poate fi ea însăși. I-a dat aripi din nou să zboare. Iar ea îl va alege mereu. E cert. Povestea e a lor. O să o scrie frumos.

Zâmbetele de dimineață sunt cele mai sincere. Cuvintele de nu mă uita și de ia-mă în brațe se șoptesc cel mai bine cu perdeaua trasă. EL e pentru EA, iar EA e făcută pentru EL. În final, au reușit sa se găsească.

To be continued…

Spread the love

Leave a Comment