Dansul nostru pe ritm de jazz

Astăzi e despre prezent și despre viitor. Astăzi e despre esență. Astăzi e despre cum să zâmbim mai mult. Astăzi e despre bătăile inimii care se mișcă pe ritm de jazz.

Clișeic sau nu, aș vrea să mulțumesc unor persoane. De ce? Pentru că viața ne arată că trebuie să fim recunoscători și că trebuie să învățăm câte ceva mereu. Așa că dragul meu, vreau să le mulțumesc lor. Ce înseamnă acest lor? Ei bine, hai să nu o mai lungesc. Femeilor care ți-au trecut prin suflet înaintea mea. Motivul? Îl știi deja, sunt sigură. Într-un fel sau altul ele te-au ajutat. Ți-au arătat cum să DA și cum să NU. Așa ai ajuns bărbatul pe care îl iubesc astăzi. Nu numai astăzi, iubire. Pentru totdeauna.

Le mulțumesc și celor care au făcut parte din viața mea. Bărbaților care m-au învățat să apreciez tăria de caracter și care m-au făcut să îmi dau seama ce îmi doresc sau ce merit.

Toate alegerile noastre ne-au adus împreună. Persoanele din trecutul nostru au avut un rol bine definit. Ne-au făcut să realizăm că momentele sunt tot ceea ce contează și că la un moment dat vom găsi persoana potrivită care ne va face sufletul să tremure. Trecutul rămâne trecut. Da. Ceea ce am vrut eu să subliniez, însă… este că așa ne-am găsit noi. De fapt tu m-ai găsit pe mine. Ai înțeles ideea.

Dragul meu, când spun că nu am mai iubit niciodată pe cineva așa cum te iubesc pe tine, să știi că nu mint frumos. O zic din suflet. Nu fac comparații. Nu îmi stă în fire. Ăsta e adevărul. Sufletul meu o ia mereu la fugă spre al tău. Dansează pe ritmuri de jazz împreună. Dimineața la cafea, când somnul încă încearcă să ne facă să rămânem în pat, privirea ta e cel mai frumos răsărit. Ochii cafenii, plini de cuvinte de iubire, îmi arată ce simți chiar și atunci când nu o zici. Nu pot să te citesc ca pe o carte deschisă, dar sufletul meu știe că a așteptat până acum ca să danseze mereu cu al tău.

Astăzi e despre zâmbete. Despre zâmbetul tău și al meu. Despre prezentul și viitorul pe care le construim împreună. Astăzi e despre ochii tăi care mă fac să sper și sufletul tău care e mereu lângă mine. Astăzi e o frântură din pentru totdeauna al nostru. Astăzi o să îți spun un secret… Cele două cuvinte. Melodia de la Taxi? Te… Te… TE IUBESC!

Spread the love

Leave a Comment