What about today?

Ce se întâmplă azi? Ziua de astăzi e plină de posibilități, de avânt și de noi șanse. Ziua de azi e un amalgam de șansă și voință. Ziua de azi e un NOI mai bun. Plină de noutate și zâmbete profunde, răspunde întrebărilor noastre despre prezent fără să stea prea mult pe gânduri. E ceea ce vrei tu să fie. Nici mai mult, nici mai puțin. O inimă bătând pentru prima oară ce speră la o viață mai bună. Un vis de care nu te poți dezlipi oricât ai încerca.

Îți aduci aminte când erai mică și voiai să devii tot felul de lucruri deodată? Ți-ai făcut o promisiune atunci. Care să fie aceasta oare? Că vei lupta până în pânzele albe pentru a îți îndeplini visul. Pas cu pas, ai devenit din fetița de altă dată femeie. Ai realizat că trebuie să lupți pentru prezent și să faci totul cu mâna ta. Să iubești până în pânzele albe și să dai tot pentru omul tău. Să faci tot ce îți stă în putere pentru un azi mai bun. Pentru un mâine și mai bun. Pentru viitorul vostru. Să nu uiți că drumu-i bătătorit cu obstacole și n-o să fie ușor. Dar draga mea, să nu te gândești nici măcar pentru o secundă să renunți. Lupta-i grea, dar și rezultatul va fi pe măsură.

Unii spun că a fi visător denotă naivitate. Așa o fi în percepția lor. Sfatul meu? Lasă-i să creadă ce vor. Nu sunt ei în pielea ta și niciodată nu vor fi. Poate că sunt doar invidioși că tu ești ceea ce ei nu vor putea fi niciodată. Știi prea bine că ai acel ceva și că nimeni nu te poate înlocui.

Luptă. Pentru cine? Pentru tine, pentru voi doi. Nu renunța la primul impas. Nimeni nu a spus că viața-i ușoară. Viața-i așa cum îndrăznești să ți-o faci. Fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi contează. Zilele se transformă în ani. Iar anii în decenii. Peste câțiva ani, vreau să te uiți în spate și să spui cu mâna pe inima: Am reușit!

Spread the love

Leave a Comment