Guess who’s back?

Fata aia cu ochii verzi si cu zâmbetul plin de soare. Fata pe care tu ai lăsat-o să plece așa de ușor, fără nici măcar o luptă. Știi vorba aia pe care tot o repetam: IF YOU FALL IN LOVE WITH A WRITER YOU WILL NEVER DIE?

Ei bine, ăsta e adevărul. Ai contribuție mare în ceea ce sunt eu astăzi și îți mulțumesc. Îți mulțumesc că m-ai învățat atâtea, deși ai plecat. Mi-ai arătat prin plecarea ta că cineva o să lupte pentru mine, dar până atunci dragul meu, o să îmi găsesc drumul singură.

Sunt mulțumită cu mine acum. Am câțiva prieteni pe care îi pot număra pe degete, dar care știu, că orice s-ar întâmpla vor fi lângă mine și mă vor ridica când nu mai pot singură. Nu o să îi menționez aici, se știu ei.

Soarele mi-a revenit pe chip și căldura în inimă. Pașii mi s-au echilibrat, iar bătăile inimii s-au regularizat. Pot să respir mai bine acum. Nu mă mai sufoc în propriile gânduri, deși uneori mă cam roade dorul. De ce? Nu am un răspuns sigur, dar cred că mi-e dor de ce a fost. De siguranța care mi-era oferită la un anumit moment. Cert e că înapoi nu mai dau. Nu mai există cale de întors. Nici acum nici altă dată.

Am învățat să zâmbesc mai mult de una singură. Să râd cu gura până la urechi. Mai am nevoie de altcineva? NU. Nu acum. Vreau să mă regăsesc. Să stau mai mult cu sufletul meuj de mână. Iar apoi, o să vedem ce-o să fie.

Vreau să plec într-o călătorie, dragul meu.

SINGURĂ. ALĂTURI DE MINE ȘI VREO DOI PRIETENI.

Cu sufletul de mână. Ca să îl pot vindeca de tot ce ai lăsat tu în urmă.

Îți va rămâne mereu o cameră cu amintiri rezervată, dar atât. Nimic mai mult. Fie că vrei, fie că nu, ăsta-i adevărul. Concluzia la care am ajuns. Am luptat mult, dar am obosit și vreau pur și simplu să-mi văd de viață.

M-am obișnuit să-mi beau cafeaua de una singură, chiar dacă uneori simt un gust amar. Știu să-mi pun durerea pe paginile albe ale jurnalului. Și mi-e bine. Sunt eu cu mine. Vreau să învăț să mă respir prin fiecare por. Să mă cunosc. Să pun cărămizile la loc și să transform jarul în soare.

Știi ca păsările Phoenix renasc de fiecare dată, dragul meu? Ai avut una fix în fața ta, doar că ți-ai dat seama prea târziu.

Spread the love

Leave a Comment