Femeie, ia aminte

În ultima perioadă parcă nu mai ai timp. Ajungi acasă seara, obosită, după o zi de muncă și te simți sleită de puteri. Vrei doar să te ghemuiești în brațele lui, să te simți din nou puternică. Să simți că nimic nu te poate atinge și că ești în siguranță.

source: https://ro.pinterest.com/pin/601019512751850684/

Te-ai mai împlinit de curând și ți-ai făcut mii de griji. Stresul a avut bineînțeles o mare influență. Hai să-ți zic un secret. Cine te iubește, o face oricum ai fi tu. Te iubește pentru ce ești tu. Crede-mă, corzile sufletului îți vibrează la fel.

Femeie, fii tu însăți. Lucrul acesta nu poate fi înlocuit niciodată. Uită-te-n oglindă și zâmbește. Ai muncit mult să ajungi persoana de astăzi. Numai tu știi câte cicatrici ai în suflet. Poartă-le cu mândrie. Dacă nu o scoteai la capăt, nu ajungeai aici. Fiecare întâmplare te-a adus mai aproape de EL, de cel al tău. Dar astăzi vom vorbi despre tine.

source : https://ro.pinterest.com/pin/861383866207716850/

Femeie, ești o operă de artă. Numai tu știi cum le faci pe toate în fiecare zi. Programul ți-e încărcat și chiar și așa, mereu îți faci timp pentru ce contează. Pentru cine contează. Să nu uiți un lucru. Meriți să-ți acorzi și ție atenție. Ai nevoie de timpul tău, de un moment de respiro. Fă pași spre tine și fă ceea ce îți place. Trăiește cu tot sufletul în fiecare zi, nu numai la ocazii. Pune problemele de-o parte, uneori sunt doar în capul tău.

Ești norocoasă. Da, știi asta. Ai tot ce ți-ai dorit vreodată și cel mai important l-ai găsit pe EL. Te simți acasă în sfârșit. A meritat totul, poți spune asta cu mâna pe inimă.

Atunci când neliniștile, gândurile și grijile te covârșesc, amintește-ți că ești om. Închide-le sub lacăt pentru jumătate de oră și ascultă. Respiră. Trăiește. Totul merge spre mai bine, ușor-ușor. Îți vei recăpăta puterile în curând, mai devreme decât te aștepți.

Spread the love

Leave a Comment

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other