Changes

Adevărul e că viața te lovește când ți-e lumea mai dragă … cel puțin așa se zice.

Cred că până la urmă, totul capătă un sens. Anul trecut parcă a fost un vis, iar acum totul s-a transformat. Nu a zis nimeni că e ușor. Ba chiar deloc. Ți se va rupe inima, uneori, în bucăți pe care nu le vei mai putea lua înapoi. Crede-mă, draga mea, te vei ridica de fiecare dată. Mai puternică. Mai tu.

Vei mai fi doborâtă, n-o să te mint. Nu-ți voi spune că totul se oprește aici. Așa vei crește însă. Îți vor crește totodată și așteptările. Nu vei mai primi pe oricine în viața ta și-ți vei da seama că prietenii sunt cei care au fost mereu acolo când nici nu a fost nevoie să le spui. Te-au simțit că ai nevoie de susținere și erau gata să te prindă. Nu a contat când, unde și cum. Vor fi mereu acolo.

Nimeni nu se așteaptă, oricât de mult ar ști ce se va întâmpla, ca un om drag să plece. E ca și cum s-ar rupe o bucată din tine. Simți că nu mai poți respira și nici măcar lacrimi nu mai ai. Tu, care plângeai atunci când te enervai sau sufereai, acum pur și simplu ești secată de lacrimi. Lucrurile astea te transformă total, dar gândește-te în felul următor. El nu ar fi vrut să stai supărată sau să ai atâtea lucruri pe umerii tăi firavi. Ar fi vrut să lupți în continuare și să zâmbești din tot sufletul.

CARPE DIEM.

Să te bucuri de viață, să-ți găsești drumul și să faci tot ce vrei tu.

Draga tatii, ești în stare de orice. Poți să muți munții din loc. Să nu uiți niciodată asta!

Inima ți-e de leoaică, draga mea. A suferit mult, deschizând puține uși. Dar a iubit și mai mult, iar până la urmă asta e tot ce contează. Să nu regreți nimic. Niciodată. Nici măcar pentru o secundă. Pășește atent în față și lasă tot ce a fost. N-ai nevoie de bagaj și nici de ancore. Te vor ține pe loc. Profită de fiecare moment și zâmbește.

Ai aripi, folosește-te de ele. Timpul nu se oprește în loc, iar tu o să înveți încă o dată să zbori. Vei fi fericită. Și vei găsi, la momentul potrivit, o persoană care-ți va admira aripile cu sufletul. Acela. Care pur și simplu va fi.

Spread the love

Leave a Comment