Simplist, nu fad

V-ați întrebat vreodată de ce noi apreciem lucrurile simple? Majoritatea lumii se complică și uita că bucuria stă în lucrurile mărunte. Uităm că fericirea noastră e compusă din milioane de lucruri simple. Astfel,ne pierdem ușor-ușor într-o lume fadă.

Să nu uitam că simplitatea este la mare căutare. Da,este la mare căutare, însă mulți nu o apreciază cu adevărat, mulți o confundă cu ceva ce nu are nici o legătură. A fi fad,nu denotă simplitate. Simplitatea are ceva aparte,ce te face mereu să te întrebi dacă e bine sau poate dacă trebuie să faci mai mult decât ai realizat deja.

Ceea ce mulți nu știu sau nu vor să realizeze e că simplitatea devine complexitate la un moment dat. Se transformă pas cu pas, fără că tu să simți neapărat. Însă, când aceasta își vă desăvârși drumul te vei simți transformat. Te vei bucura de fiecare floare pe care o vezi,vei zâmbi de fiecare dată când vei vedea un copil râzând și te vei simți afectat atunci când vei zări o persoană plângând. Simplitatea are substanță. Fiecare om simplu este mai complex decât pare sau decât vrea el să arate.

You know…Nu trebuie să îi cumperi un inel sau ceva scump, o floare e de ajuns, iubirea e de ajuns, adevărul e de ajuns. Faptul că ea știe că vei fi mereu acolo e de ajuns. Uită-te în ochii ei și privește esența. Nu trăda niciodată ceea ce îți oferă pentru că lucrul simplu poate deveni mult mai complex decât ți-ai fi închipuit vreodată.

Beți cafeaua împreună și uită-te la ea cum zâmbește. Fiecare moment contează. Prețuiește-o. Acum. Mai târziu, dacă nu știi cum să și ce să, s-ar putea să nu mai existe.

Spread the love

Leave a Comment