Acum

Te rog, spre binele tau, lasa-ți sufletul să respire.

Toarnă-ți un pahar de vin. Uită-te în zare. Ai tot timpul înainte. Zâmbește. Viața nu stă în loc. Ai timp de gândire. Tu, cum vrei să trăiești? Acum e momentul oportun.

Știi cum e vorba aia din popor, nu? Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Să nu îndrăznești niciodată, draga mea, să uiți cine ești și de unde ai plecat.
Să nu uiți cine ți-a fost mereu alături, iar pe ceilalți iartă-i și pastrează-i în amintire. Să nu regreți pentru nici măcar o secundă.

Așa ai ajuns aici. Iar acum e momentul tău să strălucești. Nimeni nu îți poate lua asta. Zâmbești, nu ? Te simt din toți porii. Ai muncit mult și chiar dacă ai trecut prin momente de cumpănă, ai reușit mereu să renaști ca un phoenix.

Știi că asta te definește cel mai bine, nu? Ai reușit mereu să o scoţi la capăt oricât de greu ţi-a fost. Nu-ți fie frică. Ai oameni care cred în tine orice s-ar întâmpla. Oameni care vor fi lângă tine să te susțină. Care-ți vor arăta mereu cât de mult însemni. Dar cred că e momentul să îți dai și tu seama de asta.

Fă ceea ce ai de făcut pentru a îți îndeplini visele. Luptă. Trăiește fiecare moment cât de bine poți. Nu lăsa niciodată o persoană să îți dea viața peste cap. Ești prea bună pentru așa ceva. Ai nevoie de cineva lângă care să crești, nu care să te țină pe loc. Cineva care va avea curajul să lupte lângă tine. Care va ști că timpul tău e prețios și că tu nu îl oferi oricui.

Citește. Scrie. Pentru asta ai fost făcută. O simți și tu acum, nu? Știi că asta ești tu. Trebuie doar să îți dai voie să îți amintești.

Spread the love

Leave a Comment